Brand Kållered

August 8 2022 0 kommentar. Hem Sverige Brand i Kållered E6 avstängd Sydsvenskan.


Pin Page

Vi jobbar för fullt men vi har ingen prognos för när det kan vara släckt säger Stefan Loryd presstalesperson på räddningstjänsten Storgöteborg.

. E6 är avstängd i båda körriktningar på grund av en brand i en industrilokal i Kållered Mölndal i Göteborg rapporterar Göteborgs-Posten. Branden i Kållered är släckt - det meddelar Räddningstjänsten under tisdagsförmiddagen. Det har varit.

Under tisdagsförmiddagen meddelade räddningstjänsten att. Brand i Kållered. Över 15 enheter från räddningstjänsten har larmats ut.

Det var vid kl. Brand i industrilokal i Kållered E6 avstängd. Trafiken på motorvägen var helt eller delvis avstängd under en stor del av dagen.

Hem Sverige Brand i industrilokal i Kållered E6 avstängd. E6 är avstängd i båda körriktningar på grund av en brand i en industrilokal i Kållered Mölndal i Göteborg rapporterar Göteborgs-Posten. Det var vid klockan 0540 på måndagsmorgonen som l.

Facebook Twitter Pinterest Whatsapp. Förbi admin August 8 2022. I nuläget finns det ingen.

Brand i Kållered E6 avstängd Sydsvenskan. 20 enheter kämpade mot lågorna. Det brinner kraftigt i en industrilokal i Kållered i Mölndals kommun.

Trafiken på motorvägen var helt eller delvis avstängd under en stor del av dagen. Klockan 0540 larmades räddningstjänsten till branden på Gamla riksvägen i Kållered och cirka femton minuter senare var räddningstjänsten framme med sina styrkor. Vi har en fullt utvecklad brand i en byggnad.

Branden ledde till en början till totalstopp i trafiken på E6 men nu har vägen öppnats upp i södergående riktning. E6 är avstängd i norrgående riktning. Brinnande husvagnar i en butik nära vägen ledde till att trafiken på E6 i Kållered stoppades.

August 8 2022 0 kommentar. Facebook Twitter Pinterest Whatsapp. Förbi admin August 8 2022.

I nuläget finns det ingen prognos om hur länge vägen kommer vara avstängd säger Stefan Loryd larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg. Geographically Kållered is mainly a dell surrounded by ridges and mountainous terrain with partially dense forestry particularly towards the south. Brand 8 augusti 2022 0913.

Polisen inväntar klartecken för att inleda sin tekniska undersökning av platsen. På grund av hög vattenomsättning förekommer brunt vatten. The locality is a built up area despite the number of.

0600 - 8 aug 2022. E6 är avstängd i båda körriktningar på grund av en brand i en industrilokal i Kållered Mölndal i Göteborg rapporterar Göteborgs-Posten. Branden i husvagnslager i Kållered.

Sydsvenskan grundad 1848 av Bernhard Cronholm teckningen. Brand i Kållered E6 stängdes av. Branden bröt ut vid 0540-tiden i en industrilokal i Kållered utanför Göteborg.

E6an mellan Kålleredsmotet och Torrekullamotet är helt avstängd på grund av den omfattande branden. Det brann på måndagen kraftigt i en husvagnsbutik nära E6 i Kållered söder om Göteborg. Det brann på måndagen kraftigt i en husvagnsbutik nära E6 i Kållered söder om Göteborg.

Räddningstjänsten har rapporterat om en brand i en industribyggnad i Kållered under måndagsmorgonen. E6 är avstängd i båda körriktningar på grund av en brand i en industrilokal i Kållered Mölndal i Göteborg. Vi har lagt på tio enheter i ärendet berättade Christer Dyrfelt larm- och ledningsoperatör vid.

En brand i en industribyggnad i Kållered pågår under måndagsmorgonen. E6 är avstängd i båda körriktningar på grund av en brand i en industrilokal i Kållered Mölndal i Göteborg rapporterar Göteborgs-Posten. E6 har öppnat för trafik Uppdaterad I går 0950 Publicerad 2022-08-08 Bild 1 av 2 En kraftig brand utbröt i en industrilokal i Kållered i.

Det brinner i en industrilokal i Kållered Göteborg. Kållered is a locality and a township situated in Mölndal Municipality Västra Götaland County Sweden with 7456 inhabitants in 2010.


Flaggstangsslinga Led Flaggstang Ljusslinga Julbelysning

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1